Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK

Nykab i Sätila logotype

Svetsarbeten

Alla anställda på Nykab i Sätila har kunskap och erfarenhet av svetsarbeten, mig-/mag-/tig- och bågsvets, gas-svetsning/-skärning samt gällande tillstånd för hetarbeten samt utbildning i truckkörning, mobila plattformar och säkra lyft. 

 

Vi ser hela tiden till att hålla oss uppdaterade med de lagar och krav som branschen ställer. 

Svetsarbeten

Mekanisk verkstad

Vår mekaniska verkstad är modernt utrustad med de senaste maskinerna.Verkstadslokalen innehåller en svetshall med 6 meter fri lyfthjöd och två 5 tons traverser. 

 

I vår maskinpark finns för närvarande en kantpress som klarar 200 ton, en gradsax 16x3000 mm, Peddinghaus, blästermaskin, svarvar, fräsar, radialborrmaskin, vals, schablonbrännarutrustning, planslip och automatiska bandsågar. 

Svetsarbeten

Specialtillverkade produkter.

Nykab i Sätila tillverkar produkter från era idéer och specifika önskemål som är direkt anpassade till just era användningsområden. Vi gör det alltid med korta leveranstider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. 

 

Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss. 

Specialprodukter

Kontakt

Nykab i Sätila


Fjäråsvägen 12
511 69 SÄTILA

Kontakta oss
Email
Email
Tel: 0301-426 44
Tel: 073-941 33 47